CARE MEDITATION

Ett kraftfullt Meditationlärarprogram för Personlig Utveckling och Samhällsförändring

Play Video

A Comprehensive
Meditation Program for Personal and Societal Change

Play Video

Boka ett kostnadsfritt samtal med Pål

Transformera ditt liv under 12 veckor
och hjälp andra ta nästa steg i sin utveckling. ​

En omfattande läroplan:

Vårt program utforskar ett brett spektrum av meditationsmetoder, från fokus, hjärtats förmågor och tacksamhet till insiktsmeditation och pekningar på medvetenheten. Det är inte en nybörjarkurs; det är en djupdykning i transformerande meditationstekniker .

Personlig & Social Transformation:

Kursen är utformad för att inte bara höja ditt eget andliga och mentala välbefinnande, utan också för att ge dig verktygen för att underlätta grupprocesser och organisatorisk förändring.

Community-byggande & ledarskap:

Lär dig hur du positivt kan påverka organisationer och grupper, vilket positionerar dig som en "changemaker" inom området för meditation och socialt välbefinnande.

Flexibel men strukturerad.

Även om kursen är intensiv är den strukturerad för att passa in med studier eller heltidsjobb. Med en minsta tidsinvestering på 6-8 timmar per vecka kan du engagera dig djupt utan att känna dig överväldigad.

Vad du kommer att lära dig?

Interaktivt lärande.

Delta i en blandning av interaktiva föreläsningar online, videor och ljudfiler som utmanar konventionella perspektiv och erbjuder nya berättelser om mänsklig potential och utveckling.

Helhetlig undervisning och ledarskap:

Lär dig att undervisa varierade meditationspraktiker för personlig och samhällelig förändring, samtidigt som du får kunskap att leda och inspirerar grupper och organisationer.

Hands-On Experience

Deltag i praktiska workshops och riktiga scenarier, från gruppfacilitering till organisationsförändring, samtidigt som samarbete och teamwork främjas.

Personlig och andlig utveckling

Dyk djupare in i erfarenhetsbaserat lärande för att upptäcka dig själv och din andliga utveckling. Detta leds av erfarna mentorer och lärare.

Certifierad Meditations Lärare

Slutför kursen för att få en certifiering som inte bara kvalificerar dig som en meditationslärare utan också förbereder dig för att vara en changemaker.

Varför välja detta program?

Ett holistisk synsätt

Bli certifierad för att undervisa i meditation och mindfulness-tekniker som förbättrar fokus, hanterar stress och fördjupar medkänsla.

Jobba proffisionellt

Ett konkret tillvägagångssätt för medvetenhetsträning som gör att du kan starta din meditation-inriktade verksamhet direkt.

Expertvägledning:

Lär dig av ett team av experter inom mänsklig och organisatorisk utveckling, inklusive välkända meditations experter med över 25 års erfarenhet.

Modernt utryck:

Få en djup förståelse för hur man framgångsrikt undervisar kontenplativa visdomar i en modern värld och övervinner motstånd mot mjukare, mera sårbart tillstånd.

Timing

Möta det snabbt växande behovet av högkvalificerade meditationslärare inom alla områden i samhället och näringslivet.

Personlig utveckling:

Förstärk ditt eget välbefinnande och lycka samtidigt som du hjälper andra att utveckla en daglig praktik.

Medvetet ledarskap:

Bli en mer medveten ledare genom att intuitivt guida sessioner och hjälpa organisationer att röra sig mot helhet.

Exklusiva förmåner och funktioner för innehållet.

Omfattande innehåll:

Ta del av 12 veckor av vetenskapsbaserat innehåll, 35 videolektioner och över 10 timmars guidade meditationer.

Expertkunskap

Delta i livesessioner med experter inom neurovetenskap, innovation, transformation, forskning om medkänsla samt social hållbarhet.

Tillgång till resurser:

Få tillgång till en omfattande undervisningsmaterial, en fin samling läsmaterial, videos och guidade meditationer.

Specialkunskaper

Innehåller utforskning av värderingar och styrkor, kulturell och mångfaldsmedvetenhet, meditation med hänsyn till traumatiska erfarenheter, effektiv och medveten kommunikation samt helhetlig självvård.

Vem borde ansöka?

Det här programmet är utformat för en mångfald av individer som är passionerade över att bidra till en medvetenhetsökning i samhället. Perfekt för:

Kursflexibilitet och livslångt lärande.

Flexibelt för att passa dig

"Designad för att passa ett heltidsjobb, så att du kan balansera arbete, liv och lärande"

Hur mycket tid:

En minsta tidsåtgång på 6-8 timmar per vecka krävs, med möjlighet att utforska ämnen och därmed öka veckotidsinvesteringen upp till 20 timmar.

Ständig utveckling:

Rikligt med innehåll som gör att du kan fortsätta träna och utvecklas under flera år med materialet du får under kursen.

Vad våra studenter säger om sin upplevelse

Under utbildningen utforskade vi en mängd olika meditationstekniker och metoder, allt från närvaro och koncentration till kärleksfull vänlighet och medkänsla. Instruktörerna delade med sig av sin djupa förståelse för dessa metoder, baserat på deras egen omfattande erfarenhet som utövare och lärare.

"Denna kurs förvandlade mig genom att ge en välbehövlig paus från min hektiska livsstil. Den lärde mig olika tekniker för att förbättra min närvaro, inklusive traditionella och moderna meditationssätt, andningsövningar och medvetenhetsmetoder. Kursstrukturen var väl genomtänkt, och jag rekommenderar den starkt till alla som söker inre frid och välbefinnande."

VÅRA LÄRARE I 12-VECKORSPROGRAMMET

CARE MEDITATION Program & RETREATS

Du kan välja att börja eller avsluta med vår rekommenderade 5-dagars retreat som hålls på en av våra 3 olika platser i världen, eller enbart delta i vårt omfattande 12-veckors meditationsprogram

12 veckor
Meditations Program

5 dagars
Meditations Retreat

Speak to a Program Specialist

Submit your details and await a friendly response from our Program Specialist.